A po fejohet dhe me kë Blerona Zeqiri?

Blerona Zeqiri është moderatorja zeshkane më e dashura për publikun tonë. Aq kohë të gjatë është pjesë e ekraneve tona, saqë na jep ndjesinë thuajse jemi rritur me prezencën e saj.

Afirmitetin që ka me publikun e shpreh çdo herë në mënyrën më të veçantë të mundshme

E, si të mos e pëlqejë publiku? E buzëqeshur, e ëmbël, atraktive kjo është Blerona

Madje sot ajo na ka bërë më shumë kureshtarë, vikendi saj ka nisur me një dhuratë të çmueshme

E kur nis ditën me këso dhurata si ti mungojë buzëqeshja?!.