Abazi: Strovci, Mihaliqi, Oshlani e nëndega Qëndresa të mobilizuar për fitorën e madhe të PDK-së

Kandidati vushtrrias i PDK-së në garën për deputet,  thotë se po se secila strukturë e simpatizant po dëshmon entuziazëm dhe plotë zell për fitore.

Menduh Abazi njofton:

Qytet dhe fshatra, më të bashkuar se asnjëherë më parë. Entuziazëm dhe plot zell për fitore, po e dëshmon secila strukturë, simpatizantë e përkrahës të Partisë Demokratike të Kosovës.

Strovci, Mihaliqi, Oshlani dhe nëndega Qëndresa, me një mobilizim të jashtëzakonshëm për fitorën e 14 Shkurtit.

#PDK

#HoxhajKryeministër

#MenduhAbazi38