Rreth nesh

Veriu.info është gazetë online e pavarur e lajmeve, ku vëmendje e posaçme iu kushtohet lajmeve të shpejta dhe të sakta.

Gazeta online Veriu.info publikon lajme nacionale, nga bota, sporti, showbizi, shëndetësia, teknologjia, opinionet e të tjera.

Ne jemi të fokusuar në sjelljen e lajmeve hulumtuese, duke trajtuar tema të cilat mediet tjera nuk i trajtojnë për shkak të interesave të ndryshme.

Me një qasje më ndryshe nga mediet tjera, Veriu.info është krijuar për të qenë lider për sjelljen e lajmeve të drejta dhe të paanshme.