Afrim Namani është zgjedhur Kryesues i Komisionit të Aksionerëve të NPL ‘Përparimi’

Komisioni i Aksionerëve të Ndërmarrjes Publike Lokale NPL “Përparimi” SHA, sot ka aprovuar statutin e NPL dhe ka hapur rrugën për regjistrimin e saj, raporton Gazeta Online Veriu.info.

Po ashtu Afrim Namani është zgjedhur Kryesues e Komisionit te Aksionerëve.

NPL ‘Përparimi’ do të përmirësoj cilësinë e shërbimeve publike ne Vushtrri./Veriu.info/