Albërie Hadërgjonaj irriton muslimanët: A duket normal një njeri si Muhamedi m’i marrë 7 gra

Këngëtarja Albërie Hadërgjonaj ka shtruar një pytje mbi profetin e myslimanëve Muhamed se : “A duket normal një njeri si Muhamedi m’i marrë 7 gra”.

Në një pjesë të emisionit ajo në bisedë e sipër me nikoqirin ka treguar që e pyet vazhdimisht nanën e saj si të “duket që një njeri si Muhamedi m’i mar 7 gra”, duke aluduar në profetin Muhamed.

Ajo tregon që është ritë në një familje myslimane, dhe se nëna e saj është shumë besimtare dhe falë 5 kohët e namazit, por për Albërien feja është zgjedhje, dhe e repsekton fenë e nënës së saj.

Ndiqeni këtë pjesë në minutën e 37:57, në të cilën pjesë Albëria bën pyetjen mbi profetin Muhamed, shtypni hapesiren me poshtë per intervisten: