Armina Mevlani ka disa këshilla për vajzat

Gjatë mbrëmjes që lamë pas blogerja Armina Mevlani i është përgjigjur pyetjeve të ndjëkesve të saj në rrjete sociale

Një prej tyre e ka pyetur blogeren nëse mund të jepte disa këshilla për vajzat. Armina i është përgjigjur dhe ka renditur këto këshilla

1.Duaj veten tënde përpara të tjerëve

2.Puno për ëndrrat e tua! Gjithmonë

3.Konfidenca është seksi

4.Një burrë mund të zgjohet një mëngjes dhe të të lërë! Karriera jote nuk do të lërë kurrë!

5.Ji gjithmonë ‘gjuetari’. Lërë gjithmonë pak kuriozitet për mashkullin tënd