Doganieri zvicran e kap shqiptarin me 9 kg suxhuk të Kosovës, ja reagimi i çuditshëm

Dikush e ka postuar një ngjarje që ka ndodhur në kufirin e Zvicrës ku protagonist ishte një shqiptar që kishte marrë me vete 9KG soxhuk.

Por ajo që i kishte ndodhur në kufi dhe veprimi i tij është thjeshtë legjendar, transmeton Veriu.info.

Ky rrëfimin e një shqiptari që jeton në gurbet i cili përshkruan skenën.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë)

Ju sjellim më poshtë:

“Legenda jemi,

doganieri zvicron e roku shipen me 9kg suxhuk ne kufi…dhe i tha:hudhe suxhukun ne kontanjer,ose zurück…shipja zurück tha, shkoj nja 100m larg kufirit dhe u ul dhe filloj ta hane suxhukun,i doxh nja 3 laka…i ra keq me e hudh…doganieri e pa nga larg dhe duke menduar: ki e ka vendos krejt ta hane,do me semuhet ketu ne kufi…dem kushtoje ma shum,me thire mjekun,ndihmen e shpejt,etj….e thiri shipen: mere suxhukun,fejtu ne zvicer sejt mos ti shof”.