Forcohet VV, dobësohet LDK: Partia e Kurtit mirëpret në parti zyrtarin e LDK-së në Podujevë

Lëvizjes Vetëvendosje sot i është bashkuar, Avni Fetahu, asambleist në Kuvendin Komunal të Podujevës dhe njëherit kryesues i Këshilltarëve Komunal të LDK-së në këtë komunë.

Lajmi është bërë i ditur nga Lëvizja Vetëvendosje.

“Avniu është magjistër në drejtimin Menaxhment dhe Informatikë në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës. Përvoja, dija e tij dhe profesionalizmi i Avni Fetahut do t’i shërbejë shumë Lëvizjes sonë, si në nivelin lokal po ashtu edhe në atë qëndror”.

“Avni Fetahu ka pervojë të gjatë menaxheriale duke qenë drejtor i Drejtorisë së Planifikimit dhe Zhvillimit Ekonomik si dhe drejtor i Drejtorisë së Bujqësisë në Komunën e Podujevës. Ka marrë pjesë në shumë vizita studimore dhe në konferenca ndërkombëtare. Avniu është mësimdhënës në Shkollën Ekonomike “Isa Boletini”. Është i martuar dhe prind i 5 fëmijëve”, njofton Vetëvendosja.