Frika nga trazirat, ‘blindohen’ ambasadat në Tiranë

Një ditë para zgjedhjeve lokale janë shtuar edhe masat e sigurisë në bllokun e ambasadave në Tiranë.

Në fotot e shkrepura nga “LSA” shquhen qartë masat e marra, ndërsa ushtarakë të shumtë qëndrojnë në gatishmëri për të ruajtur çdo perimetër të institucion

Shqipëria sot është në heshtje zgjedhore, ndërsa në disa qytete ka patur disa të shoqëruar dhe të arrestuar pas përplasjeve të ndodhura në disa KZAZ.