Historia prekëse e Kallashit: Ku e ka nënën, vëllezërit e motrat?

Përtej shkëlqimit të fustaneve e veshjeve prej valltareje, Donjeta Kosumi e njohur si Kallashi ka një histori mjaftë prekëse.

Ajo është rritur në një jetimore, e braktisur nga prindërit. Historia e trishto e valltares është tashmë e njohur.

Donjeta nuk dëshiron të ndalet shumë në të kaluarën, pasi sytë i ka kah e ardhmja, që shpreson të jetë e ndritur për të.(Kliko reklamën dhe shiko foton)

Nënë jo, babai i saj ka ndërruar jetë. Po, kë e ka në këtë botë Kallashi? Në të vërtet nuk dihet nëse ka vëllezër e motra, apo familjar me të cilët ruan kontakte.

Kallashi ka raport shumë të mirë me disa këngëtare e këngëtar të estradës, që i quan vëllezër e motra./Kosovarja/