Ja çka i ndodhë komisionerit të Bekim Jasharit

Behram Jashari nga Prekazi i Skenderaj ka kryer trajnimet në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve dhe ka nënshkruar kontratën për të punuar si komisioner, por ai sot vetën nuk e ka gjet në listë.

Jasahri do të punonte si komisioner i kandidatit të pavarur, Bekim Jasharit, njofton Klan Kosova.

Ai ka thënë se dikush ka mundur ta largojë atë nga lista dhe se për këtë do të ushtrojë padi.