Kjo grua ia ka marrë zemrën Kim Jong Un, nuk është gruaja e tij

Kim Jong-Un ka promovuar ish-të dashurën e tij një pop-yll në një pozicion të fuqishëm të qeverisë së tij

Hyon Song-Wol, ish-udhëheqëse e Moranbong, një grup i të gjitha femrave dhe versioni i Koresë së Veriut të Spice Girls, u promovua në Komitetin Qendror të Partisë së Punëtorëve të shtunën.

Ky veprim vjen gjatë një goditjeje të madhe të qeverisë së vendit, pasi Kim promovon një numër të ndihmësve të ngushtë në pozitat e pushtetit, përcjell Albeu.com.

Hyon zgjoi shumë polemika, në dhjetor të vitit 2012, kur ajo e la muzikën sepse zyrtarët kërkonin një ndryshim të repertorit të këngëve të Moranbong-it.

Tashmë këngëtarja e famshme nga Koreja e Veriut pritet të këndojë sërish me grupin e saj, i cili besohet të ketë rreth 18 anëtarë, dhe ka gjasa të krijohet për të provuar artet në Korenë e Veriut.

Ndërsa, Hyon është zgjedhur për një rol më të lartë, të propagandojë nëpërmjet këngës të gjitha të bëmat e Kim Jong-Un.