Leonora Jakupi: Kujdes kujt ia jep bukën

Në ditët e sotme shpesh po zëjnë vend zhgënjimet dhe lëndimet e papritura.

Sikur kjo dukuri u bë e qëllimshme, dhe për sherr del dikush duke u munduar që ti shfrytëzojë të gjitha mundësitë për të zhgënjyer deri në detajin më të fundit.

Ata që më së shumti po përballen me këto gjëra janë këngëtaret tanë, ku nuk kalon qoftë një ditë pa parë ndonjë shembull të tillë.

E, dita e sotme zuri të qëndrojë tek Leonora Jakupi, e cila duket të jetë ndeshur me këtë gjë, ku e gjithë kjo u kuptua pasi disa fjalëve thumbuesi që publikoi në rrjetet sociale, e të cilat ishin:

“Njerëzit që kafshojnë dorën e atij që i ushqen, zakonisht përfundojnë duke lëpirë këpucët e atyre që i shkelmojnë”.