Merret edhe ky vendim i qeverisë: Njëri prind të lirohet nga puna

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që shkaku i gjendjes në gjithë botën sa i përket koronavirusit të ndërpritet mësimi deri në datën 27 mars, shkruan Gazeta Online Veriu.info

Poashtu, është marrë vendim të lirohet njëri prind nga puna, kjo nuk vlen për punëtorët shëndetësorë dhe ata të sigurisë.

Poashtu në mbledhjen e qeverisë u morën edhe disa masa të tjera në luftën kundër koronavirusit.

Do të pezullohet përkohësisht linja ajrore dhe tokësore, të gjithë udhëtarët që do të kontrollohen në hyrje-daljet e Kosovës, dhe të gjitha aktivitetet publike do të mbyllen përkohësisht./Veriu.info