Ministër a je lodhë? A e din ku je ulur?!!

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, si duket ende nuk po mundet të hyjë në botën zyrtare dhe profesionale përkitazi me punën dhe përgjegjësitë që ka si ministër i Shëndetësisë.

Ministri Ismaili pikërisht në Ditën Botërore të Shëndetit ka zgjedhur shtratin e pacientit që të ulet dhe ta luaj të mençurin duke lëvizur duart në shenjë bindje.

Ndoshta ministri ka menduar që është i ulur në ndonjë ‘shank’ të ndonjë kafeneje!!!