“Nëse një serb bëhet mysliman ai është vëllai im”, shpërthejnë komentet ndaj hoxhës shqiptar

Hoxhë Ahmed Kalaja, i cili është imam në një prej xhamive më të mëdha të Tiranës, gjatë një ligjërate tha se çdo mysliman është vëllai im, duke përfshirë edhe serbët myslimanë.

Kjo deklaratë e tij bëri bujë dhe u bë lajm në të gjitha mediat.

Pas publikimit të lajmit, kanë shpërthyer komentet.

Klikoni këtupër të parë të gjitha komentet.