Nesër nuk do të ketë energji elektrike në këto rajone të Kosovës

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme në rrjetin energjetike dhe në projekte investive nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në lokalitetet ku do të realizohen punimet.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:
Rajoni i Prishtinës
1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Rajoni i Prizrenit

1.

NS TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Randobrava (kodi: 30034010) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Vendet: Randobravë, Retije e Ulët dhe Retije e Epërme.

Arsyeja: Montimi i GM kontrolluese (i djegur së bashku me ormanin e trafostacionit) TS Randobrava I.

Rajoni i Ferizajt

NS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet NS 10/0.4kV Stabiliment TS Hasan Prishtina 630TS që do të mbesin pa tension prej orës 09:00 deri ne ora 21:00:

TS 10/0.4 kV TS Shën Jeronimi (Kodi: 40000033201)

TS 10/0.4 kV f&a inxhinjeringu, Ndërtesa, rr. TIRANA (Kodi: 40000033206)

TS 10/0.4 kV TS Fakulteti I Shkencave Aplikative (Kodi: 40000033257)

TS 10/0.4 kV TS Qendra e Kompetencës (Kodi: 40000033247)

TS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike I (Kulla) (Kodi: 40000033208)

TS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike II (banesat) (Kodi: 40000033209)

TS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike III (MBTS) (Kodi: 40000033210)

TS 10/0.4 kV TS-RE-ING (Kodi: 40000033204)

TS 10/0.4 kV TS Pylltaria (Kodi: 40000033203)

Vendet: Kisha katolike, Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, Shkolla fillore Vezir Jashari, Shkolla e mesme ekonomike Faik Konica, një pjesë e rr.Rexhep Bislimi, një pjesë e rr.Remzi Hoxha.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.