Nuk do e besoni çfarë bën djali i vogël kur sheh Medën në televizion!

Mehdin Përgjegjaj, është emri më i dashur për publikun shqiptare, kurdo ku performon e çfarëdo që lason në treg, shkruan Kosovarja.

Me vokalin e tij dhe interpretimet e mahnitshme në rrymën e muzikës të cilës i takon, Meda u bë figura më e dashur dhe më e kërkuar në ahengje familjare, mbrëmje rinore, e evente të ndryshme brenda e jashtë shtetit.

Natyrisht, ky aktivitet i stër-ngarkuar, bën që familja e Medës të ndiejë nevojën për ta pasur pranë, dhe këtë mungesë në veçanti po e ndjen vogëlushi simpatik Denisi. Madje reagimi i tij kur shikon ndonjë paraqitje të babait në ndonjë prej televizioneve tona, është befasues.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë ⤵)

I orientuar nga ekrani, Denisi i vogël, shuan mallin për babain, meqë është fëmija më i vogël dhe më shumë se kurrë ka nevojë për prezencën e të të dy prindërve.

E Meda më i përmalluar se vetë vogëlushi, nuk hezitoi të publikoj këtë fotografi plot emocion, teksa i la edhe mbishkrimin: “Zemra e babit Denisi”