Plaku i UÇK-së nga Drenica që i frymëzoj ushtarët e UÇK-së në vijat e para të frontit më një fjalim drithërues

I moshuari i cili është paraqitur në këtë video thotë fjalë që shikuesit e kësaj video do të komentojnë qindra herë.

I moshuari thotë se ska djalogë me Serbinë e Milloshoviçit , djalogu thikën fytë. këto fjalë të përsonit të moshuar kanë nxitur shumë reagime dhe kanë bërë komentuesit e mllefosur të komentojnë lidhur me situaten aktuale në Kosovë , komentuesit thanë se Hashim Thaçi po vazhdon të bashkpunojë me Serb duke dialoguer me ta dhe duke e çuar Kosovën në humnerë, duke e harruar gjakun e atyre që dhanë jetën për këtë vend .

Video po qarkollon në rrjetet social dhe po komentohët gjatë gjithë kohës, raporton Botapress.info

Për më teper shiko videon në fajalë:

https://www.facebook.com/esatshalaa/videos/214356609191575/