Shikojeni si e ndezë atmosferën Atifete Jahjaga

Ish presidentja Atifete Jahjaga, ka kohë që komentohet mjaft shumë nga mediat rozë.

Shumë herë është thënë se ajo ka ndryshuar tejet shumë duke bërë ndërhyrje kirurgjike. 43-vjeçarja përkujdeset gjithmonë për vetën dhe gjithmonë duket mjaft elegante.

Atifetja edhe pse ka përfunduar mandatin e saj, ajo është aktive me fondacionin e saj ‘Jahjaga’.

Ish-presidentja krahas angazhimeve të shumta ajo gjen kohë edhe për të u argëtuar, shpesh ka qene e ftuar ne dasma dhe ka ndezur atmosferën duke kërcyer.

Shikoni imazhet me poshtë, po ashtu edhe videon./Blic