‘Shokon’ Morena Taraku, ‘shan’ ish të dashurin publikisht!

Morena Taraku ka befasuar me postimin e fundit.

Ajo ka publikuar një video ku ka provokuar tejet shumë duke i drejtuar gishtin e mesëm kamerës.

Po jo vetëm kaq, këtë dedikim ajo ia ka kushtuar ish të dashurit të saj, por se për cilin e ka fjalën e di vetëm Morena.

Mbaj mend kur EXI më tha, nuk do të prekësh ëndrrat e tua’, ka shkruar këngëtarja në video.

Shikoni videon dhe shihni atë që kemi treguar në titull.

/GazetaBlic/