Veseli pyetet për takimin me zyrtarin e lartë amerikan!

Liderët e institucioneve, presidenti, Hashim Thaçi, kryeministri, Ramush Haradinaj si dhe kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli kanë përfunduar takimin me zyrtarin e lartë amerikan, David Hade.

Pas këtij takimi, të zhvilluar në Rezidencën e Ambasadës së SHBA-së në Prishtinë, liderët janë mbledhur në njërin prej restoranteve të kryeqytetit.

Indeksonline ka pyetur Veselin rreth takimit me zyrtarin nga SHBA-ja, mirëpo i njëjti s’ka dashur të flas.